zo wordt eten smullen + plezier!

Bij Ella's Kitchen weten we heel goed hoe belangrijk het is dat opgroeiende kleintjes leren om van goed eten te houden! Daarom hebben we niet alleen eten om van te smullen, maar ook leuke activiteiten, lekkere recepten, deskundige tips en meer, alles wat helpt om je kleintje te laten eten met plezier.

  About us hero

  voedsel voor de zintuigen van je kleintje

  Ons onderzoek toont aan dat baby's die eten ontdekken met al hun zintuigen, een groter kans hebben om op te groeien als blije kleine eters! Ontdek hoe zintuigspelletjes je kleintje kan helpen om van goed eten te gaan houden…

  About Us Assets Looks Lovely

  Ziet er leuk uit

  Kleur + vorm van het eten is enorm belangrijk. Geef een regenboog van stukjes fruit + groente in verschillende vormen + groottes.

  About Us Assets Smells Super

  Ruikt lekker

  Moedig je kleintje aan om eerst te ruiken aan het eten (zoals bij kruiden + specerijen) voordat het in het mondje gaat, voor een complete ervaring van geuren en smaken. Mmmmm!

  About Us Assets Sounds Scrummy

  Klinkt zalig

  Klik, sissssss, bubbeldebubbel, kraak! Luister naar die grappige foodie-geluiden als jullie samen koken + eten.

  About Us Assets Touchy Feely

  Voelt interessant aan

  Opgroeiende kleintjes herkennen verschillende soorten eten aan de textuur! Geef je kleintje verschillende texturen, om te spelen + ontdekken. Dat stimuleert de zintuigen.

  About Us Assets Tingling Tastes

  Tintelende smaken

  Spannende ingrediënten, zoals een snufje kruiden of specerijen, zijn geweldig om de kleine smaakpapilletjes aan het werk te zetten!

  1 / 5

  Gezellig aan tafel

  Bij de ontwikkeling van onze smulvoeding zorgen we er altijd voor dat deze precies goed is voor kleine buikjes. We gebruiken alleen de beste kwaliteit, ethisch verantwoorde + duurzame ingrediënten … maar niet alleen dat! We hebben veel + veel meer handigs om jou + je kleintje te helpen met eten.

  About Us Assets Recipes

  meer dan 100 snelle + simpele receptideeën om thuis te proberen

  About Us Assets Weaning Pack

  Gratis handige hacks + tips, veel advies van experts, recepten + meer!

  About Us Assets Helpful Stuff BE NL

  Onze experts hebben heel wat handige tips + tricks gemaakt om je te ondersteunen in het foodie-avontuur van je kleintje!

  About Us Assets Social Generic

  heel veel zalige inspiratie + handige tips op social media!

  Volg ons
  1 / 4

  Ons verhaal

  Het is alweer een tijdje geleden, in 2006, dat Ella's papa begon met het maken van lekkere babyvoeding aan de keukentafel. De babyvoeding die je toen kon kopen, vond hij maar saaie beige papjes. Aan Ella + haar broer Paddy beloofde hij alleen maar gezonde, lekkere + leuke voeding te maken, tjokvol met de beste ingrediënten voor kleine buikjes.

  About Us Assets Our Story Generic

  Dat is onze missie!

  Timeline Averting a recipe for disaster

  2014
  Ella‛s campagne om 'een recept voor een ramp te veranderen in iets goeds' wordt gelanceerd, een oproep aan beleidsmakers om actie te ondernemen om voeding voor jonge kinderen te verbeteren

  Timeline This pack gives back

  2016
  We werken samen met Action Against Hunger in het VK + Zweden voor de actie This Pack Gives Back. Per verkochte speciale verpakking Ella's doneren we

  Timeline Jingle belly

  2018
  Het Jingle Belly Kerstdiner gaat voor het zesde achtereenvolgende jaar van start en steunt onze liefdadigheidspartners die gezinnen met door armoede getroffen kinderen steunen

  Timeline Ellas explorers on the farm

  2019
  Meer dan 10.000 kinderen hebben deelgenomen aan lokale activiteiten op de boerderij met Ella's Explorers on the farm. Een leuke en leerzame dag om alles over voedsel te leren met gebruik van de zintuigen!

  1 / 4
  Our Experts Hero

  We werken heeeel nauw samen met een groot aantal experten. Zo zorgen we ervoor, dat onze smulvoeding het beste voor kleine buikjes is!

  Incredi bellies

  met elke hap goede dingen doen

  Met iedere heerlijke hap Ella's Kitchen helpt je kleintje ons om goede dingen te doen en onze wereld te beschermen voor toekomstige generaties