maak kennis met de ongelooflijke incredi-bellies!

Buikjes om te aaien, over te wrijven, om te kietelen. Ongelooflijk wat die kleine ronde buikjes kunnen doen!

Als je je kleintje een hap van onze smulvoeding geeft, dan vul je niet alleen dat buikje met iets goeds, maar je helpt ook om de wereld een beetje beter te maken.

Incredi bellies hero image

the good stuff we do – rapport

Onze overtuiging is dat een bedrijf goede dingen moet doen. Vanaf de eerste dag zijn we op een missie gegaan om het leven van kinderen te verbeteren door een gezonde relatie met voedsel te ontwikkelen, maar we moeten ook alles doen wat we kunnen om voor onze planeet te zorgen, zodat alle kleintjes kunnen opgroeien in een gezonde, gelukkige wereld. We zijn enthousiast over onze vooruitgang, die we bereikt hebben met de hulp van alle incredi-bellies, en dat willen we graag delen, samen met de hoogtepunten van de goede dingen die we afgelopen jaar gedaan hebben, in ons rapport The Good Stuff We Do.

Verslag bekijken
GSWD report Finnish 2x

ontdek The Good Stuff!

Met iedere heerlijke hap Ella's Kitchen helpt je kleintje ons om goede dingen te doen en onze wereld te beschermen voor toekomstige generaties.

Good for tummies badge

goed voor kleine buikjes

Waarmaken van onze missie om levens van kinderen beter te maken door bevordering van een gezonde relatie met eten

Ontdek hoe
Good to the planet badge

goed voor de planeet

Beschermen van de planeet voor toekomstige generaties door te helpen bij de aanpak van klimaatverandering + werken aan het bereiken van netto nul tegen 2030

Ontdek hoe
Good business badge

goed bedrijf

We zijn er trots op dat we een bedrijf met B Corp-certificatie zijn. Dat wil zeggen, dat we deel uitmaken van een gemeenschap die vindt dat een bedrijf goede dingen moet doen voor mensen + de planeet

Wees de verandering