goed bedrijf

We zijn er trots op dat we een bedrijf met B Corp-certificaat zijn. Dat wil zeggen, dat we deel uitmaken van een community die vindt dat een bedrijf goede dingen moet doen voor mensen + de planeet. Iedere keer dat jouw en andere kleintjes een heerlijke hap Ella's Kitchen nemen, dan vullen ze niet alleen hun buikje, maar dan helpen ze mee om iets ongelooflijks te doen.

Hero image for Goed bedrijf

we zijn supertrots dat we een b corp zijn!

We zijn ervan overtuigd dat bedrijven goed kunnen doen en goed moeten doen, daarom hebben we B Corp-certificatie. B Corps zijn bedrijven die voldoen aan de hoogste normen in sociale + milieuverantwoordelijkheid en de strenge beoordeling is het bewijs dat we daden bij onze woorden voegen. We helpen om de beweging te leiden in het Verenigd Koninkrijk en met onze internationale partners andere bedrijven aan te moedigen om ook B Corps te worden.

Iedere superheld heeft een partner. We hebben er meer dan 3.700

We maken deel uit van een wereldwijd netwerk van meer dan 3.700 bedrijven die kleine stapjes zetten naar een betere wereld voor iedereen. We geloven met ons allen dat zaken doen over meer moet gaan dan alleen over geld verdienen – het zou ook moeten gaan over iets goeds doen voor de wereld. Daarom hebben we ons aangesloten bij de groeiende wereldwijde community van gelijkgestemde bedrijven die gecertificeerd zijn als B Corp.

Bcorp Business Dutch 2x

meer van de goede dingen

the good stuff we do – rapport

We zijn er hartstochtelijk van overtuigd dat er veel manieren zijn om de wereld beter te maken; een plek waar kleintjes gezonder + gelukkiger kunnen opgroeien. We zijn enthousiast over onze vooruitgang (die we bereikt hebben met de hulp van alle ongelooflijke incredi-bellies) en dat willen we graag delen, samen met de highlights van onze goede dingen.

Lees het rapport

GSWD report Dutch 2x