onze experten

We heeeel werken nauw samen met veel experts, om ervoor te zorgen dat onze smulvoeding het beste voor kleine buikjes is en dat jij alle info krijgt die je nodig hebt voor het fun-foodie-avontuur van je kleintje.

Website Images Dec Experts 01
Claire award avatar

claire baseley

Claire Baseley, babyvoedingsdeskundige, zorgt ervoor dat al onze smulrecepten goed zijn voor kleine buikjes. Ook helpt ze ouders en verzorgers met al hun vragen over beginnen met het afbouwen en vaste voeding.

Helen C author avatar

helen coulthard

Dr. Helen Coulthard is ontwikkelingspsycholoog. Helen doet veel onderzoek naar eetgedrag van kinderen en naar de vraag hoe zintuigspel overmatig kieskeurig eten kan voorkomen. Met haar wonderbaarlijke kennis levert Helen veel ideeën over hoe je een positieve relatie met gezond eten kunt helpen ontwikkelen. En daarbij horen ook leuke + aantrekkelijke zintuigspelletjes + activiteiten.

Sally

sally luckraft

Sally Luckraft is een van onze eigen voedingsontwikkelaars. Ook is ze mama van twee kinderen. Zij maakt Ella’s nieuwe smulspul. Ze is vaak in de keuken aan het experimenteren met nieuwe recepten waar kleine buikjes blij mee zijn.

Jax

jax dale

Jax Dale is onze sensorisch specialist bij Ella’s en zorgt ervoor dat onze voeding precies goed is voor kleintjes en al hun vijf zintuigen! Jax let erop dat al ons smulvoedsel bij Ella's veilig is voor kleine buikjes en van de beste kwaliteit is.

Discover More
Incredi bellies CTA image 2021 06 07 092039 sydc

Iedere hap is goed voor iets goeds

Met iedere heerlijke hap Ella's Kitchen helpt je kleintje ons om goede dingen te doen en onze wereld te beschermen voor toekomstige generaties.